Puhevammaisten tulkkauspalvelut

Tarjoamme laadukkaita lakisääteisiä puhevammaisten tulkkauspalveluja eri ikäisille ihmisille.

Tulkkauspalvelut Kelan sopimus­kumppanilta

Tulkkaus- ja hyvinvointipalvelut TarjaSinikka on vuonna 2018 perustettu ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella varustettu puhevammaisten tulkkauspalveluja tarjoava yhden naisen yritys, jolla on sopimuskumppanuus Kelan kanssa.

Kenelle tulkkauspalvelut on suunnattu?

Vammaisten tulkkauspalvelut on tarkoitettu Suomessa asuvalle henkilölle, jolla on kuulovamma, kuulonäkövamma tai puhevamma ja joka vammansa vuoksi tarvitsee tulkkausta työssä käymiseen, opiskeluun perusopintojen jälkeen, asiointiin, yhteiskunnalliseen osallistumiseen ja harrastamiseen tai virkistykseen.


Tulkkauspalvelujen hakeminen edellyttää, että tulkkauspalvelun käyttäjä pystyy ilmaisemaan itseään tulkkauksen avulla ja että hän käyttää jotakin toimivaa puhetta tukevaa- tai korvaavaa kommunikointimenetelmää.

Tutustu TarjaSinikkaan

Omaan pitkän työkokemuksen vammaistyöstä 36 vuoden ajalta ja olen tehnyt puhevammaisten tulkkausta viimeiset 16 vuotta. Ammatiltani olen yo-julkishallinnon merkonomi sekä minulla on puhevammaisten tulkin erikoisammattitutkinto, vanhustyön lähihoitajatutkinto ja vanhustyön erikoisammattitutkinto sekä näyttötutkintomestarin koulutus.

Teen työtäni asiakaslähtöisesti rautaisella ammattitaidolla sekä intohimolla ja otan aina huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ajatellen asiakkaan etua ja tavoitteita. Tarjoan palveluitani aina täydellä luottamuksella sekä kunnioituksella ja toiminnassani toteutuu asiakkaan itsemääräämisoikeus sekä omatoimisuus. Tulkkauspalvelujani käytettäessä takaan, että asiakkaani tulevat kuulluksi, ymmärretyksi sekä pystyvät esittämään omat mielipiteensä. Olen myös vaitiolovelvollinen ja noudatan puhevammaisten tulkin ammattieettisiä ohjeita.

Ota yhteyttä

Näin tilaat tulkin

Tulkkitilaukset puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 020 634 4813 (Keskinen alue) tai sähköpostitse vatu.keskinen(at)kela.fi

Tulkkaus- ja hyvinvointipalvelut TarjaSinikka

Sivut